Tog på mig löpskorna och mössa och drog ner till gymmet för en 30 minutersklass för mage. Blir några km dit och hem igen. Om namnet håller vad man tror det lovar vaknar jag med magrutor imorn, hurra!
 
 
Fotobevis på att jag var där! Men det här med selfies dvs ta bilder på sig själv med mobilen, är ju inte min starka sida.. Jag fattar ju att jag borde kolla i kameran men tittar alltid på fotoknappen. Eller så är jag bara vindögd!

1 kommentarer

Isabelle

25 Oct 2013 06:57

Hej Jenny :D Inte visste väl jag att du har blogg - va roligt :D :D Det var ju såååå längesedan sedan vi sågs! Jag kommer hem över julen, så då tycker jag att vi verkligen borde få in en fika eller något :) Jag kommer hem den 15e dec! Eller nej, just ja, ni fick ju det där examensarbetet-grejen sa Markus :D Gud va roligt (och välförtjänt!!) Stort grattis! Då kanske du inte är hemma över jul nej. Men då får vi helt enkelt ses i sommar då :) Du ser ut att ha det super där hemma! Saknar dig! Hälsa Felix så mycket och ha det bäst på uppsatsresan till Afrika! Många kramar!

Kommentera

Publiceras ej